Roskilde Festival

 

HG/Næstved Dragons er igen med som “service provider” på Roskilde festival.

Hvad skal vi lave?

Vi skal varetage trafikslusen på Maglegårdsvej og rundere i området omkring handelsskolen, inkl. boligområdet på bakkesvinget. Det er samme område som Berendsen grunden ligger i, hvor vi abejdede sidste år. Trafikslusen er placeret lige ud for handelsskolen/check-in. Det handler primært om at sende trafikken i den rigtige retning alt efter ærinde. Runderingen handler om festival service, om at skabe tryghed for beboerne i området og ellers øje med om der er mistænkelig aktivitet. Kan være der kommer mere på, så vi skal nok give mere information omkring opgaverne når vi ved mere!

Hvor meget skal jeg arbejde?

Du skal yde 32 timers frivilligt arbejde før, under og efter festivalen, fordelt på 4 vagter. Vi står selv for planlægningen så kom gerne med input.

Hvad får jeg ud af det?

Som frivillig på Roskilde Festival får du 8 dages gratis festival. Du modtager et partoutarmbånd der giver adgang til hele festivalen inkl. camping. Du får også adgang til specielle frivillig områder under festivalen, såsom volunteers lounge og Bar-rock.
Derudover kan du tilkøbe adgang til medarbejdercamping for 225,- dkk. På medarbejdercamping er der bedre bad- og toiletforhold.

Vil du være med?

Kontakt Dennis, mob. 22995875 eller brug kontakt formularen hvis du har spørgsmål. Du kan tilmelde dig direkte via nedenstående link.
Bemærk! Du skal være fyldt 18 år inden festivalen starter for kunne deltage.

https://goo.gl/4BF2L5